We zijn eigenlijk al halverwege het jaar, maar nu we de eerste zomerse dagen geproefd hebben, is het echt tijd om aan de tuin te denken! Ga je jouw tuin opnieuw bestraten?

Vandaag de dag is een klassieke grijze tegel nog steeds een van de meest gewilde aankopen. Dat is natuurlijk ook helemaal niet zo gek, want deze neutrale kleur zorgt voor de ideale basis om je tuin verder in te richten. Ook zijn de tegels relatief makkelijk te leggen en er is ook nog eens enorm veel keuze op de tint voor in je tuin. Van een lichtgrijze tegel tot aan een donkergrijze tegel, het is allemaal mogelijk voor jouw buitenruimte.

Keramische terrastegels kun je krijgen in veel verschillende prints. Je kunt hiermee eindeloos variëren en de prints zijn vaak niet van echt te onderscheiden. Ideaal dus wanneer jij een specifieke look in je tuin wilt krijgen, maar wel gebruik wilt maken van terrastegels!

Je kunt keramische terrastegels krijgen in o.a. de volgende natuurlijke looks:

  • Beton look
  • Houtlook
  • Hardsteen look
  • Leisteen look

Kies je voor de houtlook, dan zullen de tegels ook meer langwerpig van vorm zijn, zoals planken. Bij de beton look heb je verschillende kleuren cement. Met de hardstenen look terrastegels krijg je een meer landelijke uitstraling van je terras. En wil je keramische terrastegels met een natuurlijk slijtoppervlak? Kies dan voor de leisteen look. Deze tegel ziet er niet enkel uit als een echte leistenen terrastegel, maar deze voelt ook zo aan.

Gaat je hart sneller kopen van een tuin in een zomers en kleurrijk design? Zorg voor een speelse look met tegels in een opvallend patroon. Denk hierbij aan een prachtige mozaïek tegel of een Portugese of een Spaanse tegel. Deze tegels zijn goed te combineren met tal van kleurrijke planten, grasmatten en natuurlijk een klassieke grijze tegel. Hierdoor geef je binnen no-time een persoonlijke draai aan jouw buitenruimte en voel je je er helemaal thuis.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.